U kolovozu u Iloku evidentirana 671 nezaposlena osoba

hzz1U Ispostavi HZZ-a Ilok u kolovozu je evidentirana 671 nezaposlena osoba, što je za 14,9 % više nego u kolovozu prošle godine, dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost povećana za jednu osobu. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije iznosi 3,4 %. U kolovozu je evidentirano 306 žena, što je za 7,4 % više nego u kolovozu 2012. Žene čine udio od 45,6 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok. U ovoj ispostavi novoprijavljeno je 45 osoba, od čega je 40 osoba bilo zaposleno. Izravno iz radnog odnosa dolazi 37 osoba, iz neaktivnosti 6 te 2 osobe iz redovitog školovanja. S evidencije Zavoda zaposlene su 23 osobe, što je 11 osoba više u odnosu na isti mjesec prošle godine i 5 osoba manje u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok tijekom kolovoza poslodavci su prijavili 14 potreba za radnikom, odnosno 12 slobodnih radnih mjesta više nego u kolovozu 2012. te 6 slobodnih radnih mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zeleni superministar Robert Habeck

Nova koalicija SPD-a, Zelenih i FDP-a sebe naziva klimatskom vladom. U njenom središtu je: ministar klime i gospodarstva Robert Habeck iz Zelenih. Očekivanja su ogromna.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok