Svečano obilježen Dan policije

danpolicije1Povodom predstojećeg blagdana sv. Mihaela, koji se slavi i kao zaštitnik policije, PU Vukovarsko-srijemska danas je u Iloku svečano proslavila svoj dan. Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća na gradskome groblju, a u spomen poginulim policijskim službenicima iz ove policijske uprave, u crkvi sv. Ivana Kapistrana služena je sveta misa za četiri poginula službenika PP Ilok. Prigodan program nastavio se na igralištu OŠ Julije Benešić pokaznom vježbom interventne policije i policijskih službenika za protueksplozijsku zaštitu.

danpolicije3Program je pratio veći broj gledatelj, posebice djece iz DV Crvenkapica i OŠ Julije Benešić. Posjetitelji su osim pokazanih vježbi mogli pogledati i opremu granične i prometne policije, kao i tehnička pomagala kriminalističke policije koji se koriste u svakodnevnom radu. Obilježavanje dana policije završit će svečanom akademijom u Muzeju grada Iloka.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Varšava - skup populista bez zajedničkog nazivnika

U Varšavi su europski desni populisti razgovarali o boljoj suradnji. No stručnjaci su prilično skeptični po pitanju dugoročnog saveza. Marin Le Pen staje na stranu Poljske u pravnom sporu s...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok