Prodajno - izložbeni "Sajam bundeva"

djecabundeve1U organizaciji DV Crvenkapica danas je po prvi put ispred Kurije Brnjaković u staroj gradskoj jezgri održan prodajno-izložbeni "Sajam bundeva". Sajam su osmislila i organizirala djeca iz srednje odgojne skupine i njihove odgojiteljice Maja i Marina. Okupljene je najprije pozdravila ravnateljica DV Crvenkapica Dragica Groznica a zatim se djeci, roditeljima i njihovim gostima obratio predsjednik Gradskog vijeća Željko Sladetić, koji ih je pozdravio u ime Grada i tako otvorio sajam.

djecabundevePoslije toga djeca su imala kratki program, u kojemu su se roditeljima i gostima predstavili prigodnim recitacijama, koje su tematski bile vezane za jesen. Nakon toga okupljeni su imali priliku kupiti dječje rukotvorine, oslikane i ukrašene bundeve i tikvice, i počastiti se kiflicama i pecivima.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zeleni superministar Robert Habeck

Nova koalicija SPD-a, Zelenih i FDP-a sebe naziva klimatskom vladom. U njenom središtu je: ministar klime i gospodarstva Robert Habeck iz Zelenih. Očekivanja su ogromna.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok