Izložba arhivskog gradiva "Plemići i velikaši Srijemske županije"

muzejslika1U Muzeju grada Iloka u subotu je u organizaciji Muzeja, Hrvatskog državnog arhiva i Državnog arhiva u Vukovaru otvorena izložba arhivskog gradiva Plemići i velikaši Srijemske županije. Autor izložbe je mr. sc. Ladislav Dobrica, a prikazane su grbovnice, darovnice, plemićke svjedodžbe i isprave o stjecanju i dokazivanju plemstva na području nekadašnje Srijemske županije od 17. do 19. stoljeća. Među prikazanim grbovnicama su i dvije koje su izložene u stalnom postavu Muzeja grada Iloka. Za izložbu je korišteno gradivo iz fondova i zbirki Hrvatskog državnog arhiva, Državnog arhiva u Osijeku, Gradskog muzeja Vinkovci i Muzeja grada Iloka. Izložbu je otvorio gradonačelnik Iloka Zvonimir Dragun, a prije njega okupljenima su se obratili ravnateljica muzeja Maja Novaković, autor izložbe Ladislav Dobrica i ravnatelj Državnoga arhiva u Vukovaru.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka je dobila novog kancelara

Olaf Scholz je položio svečanu prisegu u Bundestagu nakon što je glasovima zastupnika svoje semafor koalicije izabran za novog njemačkog kancelara. Poslijepodne će u kancelarskom uredu od Angele Merkel preuzeti...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok