Iločki inovatori osvojili jednu srebrnu i dvije brončane medalje

arca2013U organizaciji  Udruge inovatora Hrvatske a u suorganizaciji s Nacionalnom i sveučilišnom knjižnicom u Zagrebu, Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, te Međunarodnom federacijom nacionalnih saveza inovatora, u Zagrebu je od 03. do 05. listopada održana 11. Međunarodna izložba inovacija Arca 2013. Na ovogodišnjoj izložbi predstavljeno je više od 200 domaćih i inozemnih inovacija, od praktičnih inovacija za svakodnevnu uporabu do znanstvenih projekata i otkrića. Među 200-injak inovacija mogli su se vidjeti i izumi članova Udruge inovatora Tesla – Ilok, Damira Remenara i Marka Krtića. Inovatori iz Iloka na sajmu su dobili tri medalje. Tako je Marko Krtić za vrtni hidrant sa termičkom zaštitom protiv  smrzavanja osvojio srebrnu medalju, a za uređaj za kontrolirano ispiranje filtera, brončanu medalju, dok je Damir Remenar za izložbenu opremu osvojio brončanu medalju.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zeleni superministar Robert Habeck

Nova koalicija SPD-a, Zelenih i FDP-a sebe naziva klimatskom vladom. U njenom središtu je: ministar klime i gospodarstva Robert Habeck iz Zelenih. Očekivanja su ogromna.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok