Dani kruha i Svjetski dan hrane obilježen u DV Crvenkapica

djecadanikruhaDjeca iz DV Crvenkapica danas su obilježila Dane kruha i Svjetski dan hrane. Mališani su učili o tome kako nastaje kruh i krušni proizvodi, te su te vještine pokazali sa kruhom, pecivima i kolačima koje su pripremili zajedno sa svojim obiteljima. Zatim su uz pomoć odgojiteljica priredili prigodni program u kojem su djeca pjevala i recitirala razne dječje pjesmice. Upriličenom programu prisustvovali su roditelji polaznika vrtića koji su se zajedno sa svojim mališanima počastili raznovrsnim kolačima i pecivima. Kruh, krušne proizvode, djecu i sve nazočne blagoslovio je fra. Ivan Utješinović.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Sporazum EU-a s Kinom „na ledu“

Nakon Europskog parlamenta i Europska komisija je odbacila daljnji rad na Sporazumu o investicijama s Kinom. Prvo bi sankcije trebale biti ukinute. Jedna nova strategija možda pomogne.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok