Sajam inovacija Innova 2013.

inovatiribelgU konkurenciji 600 inovatora iz 27 zemalja, osam predstavljenih hrvatskih inovatora osvojilo je i svih osam medalja na prestižnom sajmu inovacija Innova 2013. održanom u Bruxellesu. Ondje su u nedjelju uručene nagrade sajma, na kojemu su naši inovatori osvojili čak četiri zlata, tri srebra, jednu broncu i tri posebna priznanja. Pored ovih nagrada i priznanja, u Bruxellesu su dodijeljena i posebna odlikovanja za doprinos razvoju inovatorstva i inovacijske kulture u zemlji, a od 16 dodijeljenih odlikovanja tri su pripala Hrvatskoj i to ministru poduzetništva i obrta Gordanu Marasu, direktorici Sektora za industriju pri HGK Zoji Crnečki te jednom od najproduktivnijih hrvatskih inovatora, Iločaninu Damiru Remenaru.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Grčka širi svoje teritorijalne vode

Grčki parlament želi proširiti teritorijalne vode u Jonskom moru sa šest na 12 morskih milja. Tome je prethodio privremeni dogovor o morskoj granici s Albanijom.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok