Djeca uz pomoć roditelja izrađivala božićne ukrase

vrticukrasiMjesec prosinac u Dječjem vrtiću Crvenkapica tradicionalno je posvećen iščekivanju i slavljenju Isusova rođenja. Načini na koje se u vrtiću pripremaju za božićno slavlje određeni su tradicijom, kulturom i običajima. U dječjim skupinama tih dana mnogo je situacija u kojima se razvijaju stvaralački potencijali. Tako je proteklih dana mlađa odgojna skupina pozvala roditelje svoje skupine da se pridruže izradi božićnih ukrasa. „Paljenje prve adventske svijeće, sijanje žita, dolazak svetog Nikole; sve su to obilježja kojima se djeca raduju. Priprema za Božić je prigoda da dijete doživi i spozna čekanje u nadi i vjeri, da svjetlo pobjeđuje tamu i da sve što počinje, počinje kao maleno“, navodi ravnateljica vrtića Dragica Groznica o pripremama za proslavu predstojećih blagdana u vrtiću. Tako starija odgojna skupina priprema program za djecu koja ne pohađaju vrtić koji će biti održan na blagdan svetog Nikole u četvrtak 05. prosinca u 18,00 sati u školskoj dvorani Osnovne škole Julija Benešića.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok