Promocija knjige "Vinske priče"

zeljkogarmazU kuriji Brnjaković održana je promocija knjige Vinske priče autora Željka Garmaza. Dugogodišnji novinar Željko Garmaz nakon dvije godine pisanja bloga Vinske priče odlučio je svoje tekstove objaviti u knjizi istoimenog naziva a koja je objavljena prije nekoliko tjedana. Na skoro 500 stranica u knjizi se nalazi 145 portreta vinara iz cijele hrvatske, ali i susjednih zemalja. Ono što je posebno zanimljivo, a što autor naglašava u svakom svom nastupu, je da je cijeli projekt Vinske priče započeo upravo u Iloku, u podrumu Juliusa Stipetića, gdje je Garmaz kao osvjedočeni pivopija, prvi put popio vino rajnski rizling i oduševio se. U knjizi se pored priče o vinaru Juliusu Stipetiću, nalaze i priče o drugim iločkim vinarima: Božici Dolić Kraljević, Zlatku Bošnjaku, Ivanu Čobankoviću, Domagoju Buhaču i Srednjoj školi Ilok.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zabrana na Twitteru: borba protiv dezinformacija ili cenzura?

Suspenzija Twitter-profila Donalda Trumpa pokrenula je širom svijeta rasprave o slobodi izražavanja mišljenja i reguliranju društvenih mreža. Ti događaji se pozorno prate u Kini i Rusiji.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok