Promocija knjige "Vinske priče"

zeljkogarmazU kuriji Brnjaković održana je promocija knjige Vinske priče autora Željka Garmaza. Dugogodišnji novinar Željko Garmaz nakon dvije godine pisanja bloga Vinske priče odlučio je svoje tekstove objaviti u knjizi istoimenog naziva a koja je objavljena prije nekoliko tjedana. Na skoro 500 stranica u knjizi se nalazi 145 portreta vinara iz cijele hrvatske, ali i susjednih zemalja. Ono što je posebno zanimljivo, a što autor naglašava u svakom svom nastupu, je da je cijeli projekt Vinske priče započeo upravo u Iloku, u podrumu Juliusa Stipetića, gdje je Garmaz kao osvjedočeni pivopija, prvi put popio vino rajnski rizling i oduševio se. U knjizi se pored priče o vinaru Juliusu Stipetiću, nalaze i priče o drugim iločkim vinarima: Božici Dolić Kraljević, Zlatku Bošnjaku, Ivanu Čobankoviću, Domagoju Buhaču i Srednjoj školi Ilok.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok