U Bapskoj održan prigodni božićni koncert

bozikoncertvisU crkvi svetog Jurja u Bapskoj jučer je održan prigodni božićni koncert. Koncert je organizirao vokalno instrumentalni sastav Glasnici nade Bapska, a kao gosti koncerta nastupala je pjevačka skupina Iločani. Tijekom koncerta Glasnici nade i pjevačka skupina Iločani izveli su niz domaćih i stranih božićnih pjesama. Za ovu prigodu upriličene su i žive božićne jaslice. Tako je uloga Marije pripala Veroniki Kolarec a uloga Josipa, Mateju Suknović.

zivejasliceBožićni koncert bio je vrlo lijepo posjećen, kojemu su nazočili i domaći župnik velečasni Pavo Kolarević te gradonačelnik Iloka Zvonimir Dragun. Nakon koncerta u vjeronaučnoj dvorani održan je i prigodni domjenak na kojem su se sudionici koncerta i publika počastili domaćim kiflicama i kuhanim vinom.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok