Zakon komunalnu tvrtku podijelio na dvije

komilok1Sukladno Zakonu o vodama, komunalno poduzeće Komunalije d.o.o. Ilok izvršilo je podjelu komunalnog poduzeća na dvije tvrtke, odnosno na dva trgovačka društva s ograničenom odgovornošću. Tijekom mjeseca ožujka stiglo je rješenje Trgovačkog suda kojim je završen postupak razdvajanja, tako da je iločko komunalno poduzeće Komunalije d.o.o. Ilok sada podijeljeno na dvije tvrtke - Komunalije d.o.o. i Kom-Ilok d.o.o. Tako će Komunalije d.o.o. od 01. travnja ubuduće obavljati poslove na vodoopskrbi i odvodnji a nova tvrtka Kom-Ilok d.o.o. bavit će se poslovima prikupljanja i odlaganja komunalnog otpada, održavanjem nerazvrstanih cesta, javnih površina i groblja, obavljanjem pogrebnih poslova te drugim komunalnim djelatnostima. Na poziciji direktora oba poduzeća, odlukom Grada Iloka, ostaje dosadašnji direktor Vilim Čuljak. Što se tiče pružanja usluga, direktor Čuljak napomenuo je da će se one obavljati kao i do sada s tim da će građani ubuduće dobivati dva računa. Naime, jedan račun bit će naslovljen na Komunalije d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju, odnosno račun za vodu, a drugi na Kom-Ilok d.o.o za odvoz komunalnog otpada.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zabrana na Twitteru: borba protiv dezinformacija ili cenzura?

Suspenzija Twitter-profila Donalda Trumpa pokrenula je širom svijeta rasprave o slobodi izražavanja mišljenja i reguliranju društvenih mreža. Ti događaji se pozorno prate u Kini i Rusiji.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok