Stručni skup Agencije za odgoj i obrazovanje iz Osijeka

skup123Dječji vrtić Crvenkapica Ilok domaćin je današnjega jednodnevnog međužupanijskog stručnog skupa pod nazivom Motivirajuće strategije u radu s djecom s teškoćama u dječjem vrtiću. Skup se održava u kuriji Brnjaković u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje iz Osijeka a namijenjen je stručnim suradnicima i odgojiteljima u dječjim vrtićima Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske i Brodsko-posavske županije. Tijekom skupa će predavači Ksenija Romstein, Ivana Petanjek, Ivana Kljajić, i Mira Vego održati radionice na kojima će stručni suradnici i odgojitelji steći kompetencije za ostvarivanje primjerene i individualizirane podrške uključivanju djece s teškoćama u redovite programe te upoznati važnost ranog prepoznavanja i intervencije kod djece s teškoćama.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

EU: Na proljeće će biti dovoljno cjepiva…

Europska komisija brani svoju strategiju nabavke cjepiva. I nada se da će uskoro dobiti veću količinu cjepiva – raznih proizvođača. Nova cjepiva čekaju na odobrenje korištenja u Uniji.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok