Protekli tjedan na području Iloka ukupno prikupljeno 87 kubika otpada

kamionTijekom proteklog tjedna u proljetnom dijelu akcije prikupljanja i odvoza glomaznog otpada od građana, gradsko komunalno poduzeće Kom-Ilok d.o.o., prikupilo je ukupno oko 87 kubika otpada. U Mohovu i Šarengradu prikupljeno je 9 kubika, u Bapskoj 13 kubika, dok je u Iloku tijekom 2 dana prikupljeno oko 65 kubika. Prikupljeni otpad prevezen je na odlagalište komunalnog otpada "Božino brdo" u Iloku, gdje će se na odgovarajući način zbrinuti, a iz kojeg su na odgovarajući način izdvojeni elektronički otpad, dok će se ostatak trajno odložiti na odlagalištu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Armin Laschet: Europe first?!

Novi predsjednik njemačkog CDU-a Armin Laschet uvjereni je Europljanin. U opisu njegovog posla je i vanjska politika. Ali on nije najvažniji čovjek u vrhu te stranke kada se radi o...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok