Izložba slika "U neograničenim prostorima mašte"

slikarumjetnikU Galeriji umjetnina dvorca Odescalchi u Iloku u petak je u organizaciji Gradskoga muzeja Ilok otvorena izložba slika 'U neograničenim prostorima mašte' akademskoga slikara Zorana Šimunovića. Prvotno je izložba bila predstavljena u Galeriji Oranžerija vukovarskog Gradskog muzeja, a nakon Iloka će biti predstavljena u Vinkovcima i Županji. Izložbu je otvorila i zaljubljenicima u umjetnost predstavila ravnateljica muzeja grada Iloka Maja Novaković. Autor je magistar slikarstva i profesor likovne kulture i predstavlja se sa desetak radova opisanih u predgovoru kataloga izložbe kao „koloristički smjele i razigrane kompozicije koje žive u nedefiniranom irealnom prostoru što označava ukupnost zemlje i svemira“. Izložba ostaje otvorena do 26. travnja.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka je dobila novog kancelara

Olaf Scholz je položio svečanu prisegu u Bundestagu nakon što je glasovima zastupnika svoje semafor koalicije izabran za novog njemačkog kancelara. Poslijepodne će u kancelarskom uredu od Angele Merkel preuzeti...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok