Predstavljena knjiga Drage Prgometa "Sakupljači gelera"

dprgGradska knjižnica i čitaonica Ilok obilježila je Noć knjige. Tim povodom besplatno su se mogle učlaniti sve nezaposlene osobe uz predočenje potvrde o nezaposlenosti sa Zavoda za zapošljavanje. Također je upriličeno predstavljanje knjige 'Sakupljači gelera' autora prof. dr. Drage Prgometa, dragovoljca Domovinskoga rata i ratnog liječnika. U knjizi je predstavljeno trinaest priča koje je Prgomet, kao liječnik-dragovoljac na prvoj crti bojišnice, doživio sa svojim suborcima. Svaka priča je zasebna, utemeljena na istinitom događaju i vezani su za iskustvo i vrijeme dr. Prgometa provedeno u Domovinskom ratu od ljeta 1991. do kraja 1992. godine. O knjizi su uz samog autora govorili Dražen Klarić i Petar Grubišić, urednici Večernjeg lista u čijoj je nakladi knjiga i objavljena.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zabrana na Twitteru: borba protiv dezinformacija ili cenzura?

Suspenzija Twitter-profila Donalda Trumpa pokrenula je širom svijeta rasprave o slobodi izražavanja mišljenja i reguliranju društvenih mreža. Ti događaji se pozorno prate u Kini i Rusiji.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok