Prvo društveno natjecanje u športskom ribolovu s jednim štapom na plovak

natjecanjepecanje1U nedjelju je u organizaciji ŠRU Šaran Ilok održano prvo društveno natjecanje u športskom ribolovu sa jednim štapom na plovak u kategoriji kadeta i seniora. Na natjecanju je sudjelovalo 17 seniora i 5 kadeta, rezultati natjecanja su slijedeći: prvo mjesto u kategoriji seniora zauzeo je Darko Vražić, drugo mjesto Gorislav Ruman, dok je treće mjesto zauzeo Vlatko Tilović. U kategoriji kadeta na prvom mjestu je Mateo Jašinski, drugom Petar Paponja, dok je treće mjesto zauzeo Karlo Prskalo.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka: u nedelju savezni, ali i pokrajinski izbori, i jedan…

Pored izbora za Bundestag u Mecklenburg-Vorpommernu i u Berlinu u nedjelju se održavaju i pokrajinski izbori, u prijestolnici i referendum. SPD je favorit na sjeveroistoku, u glavnom gradu je situacija...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok