Nastup crkvenog zbora "Sveta Cecilija" u Vukovaru

svfilipijakovIločki crkveni zbor „Sv. Cecilija“ u subotu je sudjelovao na 9. Smotri franjevačkih zborova koja je održana u crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru. Na smotri je nastupilo 25 zborova iz župa i samostana Franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda. Ova smotra nije natjecateljskog karaktera, nego je zamišljena kao upoznavanje i druženje zborova iz cijele Provincije. Naš zbor, pod ravnanjem s. Mirabilis Rittgasser, izveo je skladbu „Prejasna Kraljice“ Kamila Kolba. Nakon nastupa svih zborova, uslijedila je zajednička misa i druženje u prostorima samostana.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Armin Laschet: Europe first?!

Novi predsjednik njemačkog CDU-a Armin Laschet uvjereni je Europljanin. U opisu njegovog posla je i vanjska politika. Ali on nije najvažniji čovjek u vrhu te stranke kada se radi o...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok