Tema druge sjednice Kulturnog vijeća predstojeća Berba grožđa

Jučer je održana druga sjednica Kulturnog vijeća Grada Iloka, na kojoj je jedina točka dnevnog reda bila predstojeća Berba grožđa. Sjednici je nazočilo devet vijećnika. Direktor TZ Grada Iloka Ivica Miličević iznio je okvirni plan Berbe, na što su prisutni iznijeli svoje primjedbe i prijedloge. Zaključeno je da bi u skoroj budućnosti trebalo usvojiti okvirni plan Berbe koji će postaviti neke smjernice, kako bi se znalo koje su njezine osnovne značajke i što sve u nju spada, a što ne, kako ne bi dolazilo do improvizacija, nesporazuma i prozivanja. To će se učiniti na jesen. Zaključeno je da će sve kulturne i obrazovne ustanove do kraja lipnja dostaviti organizatorima svoje prijedloge i programe koji će prema mogućnostima biti uklopljeni u program Berbe. Vijeće će se po tome pitanju opet sastati krajem ovoga mjeseca. 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Njemačka kao centrala za koordinaciju američke vojne pomoći Ukrajini

Pentagon će u svojoj vojnoj bazi u Wiesbadenu uspostaviti novo zapovjedništvo za pomoć ukrajinskoj vojsci, piše New York Times. Cilj: bolja koordinacija logistike nabavke i isporuke oružja, te obuke ukrajinskih...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok