Procesija u Bapskoj povodom blagdana Tijelova

procesijatijelovoU Bapskoj je jučer tijekom proslave blagdana Tijelova nakon misnog slavlja uslijedila tradicionalna procesija s Presvetim oltarskim sakramentom ulicama sela. Stajališta ili "sivnice" do kojih se kreće procesija su kao i prijašnjih godina bila svečano okićena cvijećem. Prva "sivnica" nalazila se kod križa u centru sela, druga kod križa na raskrižju ulice Hrvatskih branitelja i Ante Starčevića, treća kod križa na raskrižju Strossmayerove i Grada Vukovara a posljednja u župnoj crkvi sv. Jurja. U tijelovskoj procesiji sudjelovali su članovi domaćeg KUD-a Sloga Bapska koji su se za ovu prigodu obukli u narodne nošnje te time uveličali svečanu procesiju.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Lula da Silva pred povijesnim povratkom u Brazilu

Bivši vođa sindikata radnika, bivši predsjednik, bivši zatvorenik: na današnjim parlamentarnim izborima u Brazilu bi se lako moglo desiti da Lula da Silva pobijedi već u prvom krugu. A onda?...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok