U svibnju u Iloku evidentirano 705 nezaposlenih osoba

hzz-logo2Prema podacima HZZ-a, u Ispostavi Ilok u svibnju ove godine je evidentirano 705 nezaposlenih osoba, što je za 2,8 % više nego u svibnju 2013., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost smanjena za 7,5%. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije iznosi 3,4 %. U svibnju je evidentirano 326 žena, što je za 4,5 % više nego u svibnju 2013. Žene čine udio od 46,2 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok. U Ispostavi Ilok je novo prijavljeno 25 osoba, od čega su 24 osobe bile zaposlene. Izravno iz radnog odnosa dolaze 23 osobe, iz neaktivnosti 1 osoba te iz nekog drugog oblika rada 1 osoba. S evidencije Zavoda zaposleno je 40 osoba, što je 12 osoba manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 6 osoba više u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok su tijekom svibnja poslodavci prijavili 10 potreba za radnikom odnosno 7 slobodnih radnih mjesta manje nego u svibnju 2013., te 8 slobodnih mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Lula da Silva pred povijesnim povratkom u Brazilu

Bivši vođa sindikata radnika, bivši predsjednik, bivši zatvorenik: na današnjim parlamentarnim izborima u Brazilu bi se lako moglo desiti da Lula da Silva pobijedi već u prvom krugu. A onda?...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok