Cijena otkupa prve kategorije grožđa 2,50 kn

grozdjeProšloga tjedna u restoranu 'Stari podrum' održan je sastanak predstavnika Iločkih podruma i njihovih kooperanata na temu berbe i otkupa grožđa. Tijekom sastanka kooperanti su se upoznali sa službenim cjenikom otkupa grožđa berbe 2014. godine. Na sastanku je zaključeno kako cijena otkupa grožđa ove godine neće ovisiti o šećeru, a sve uzimajući u obzir tešku vinogradarsku godinu. Tako će se grožđe 1. kategorije (graševina, chardonnay, rajnski rizling, frankovka i cabernet sauvignon) otkupljivati po fiksnoj cijeni od 2,50 kn po kilogramu, dok će se ostale sorte otkupljivati po fiksnoj cijeni od 2,25 kn po kilogramu. Grožđe 1. kategorije koje bude iznimne kvalitete otkupljivat će se po cijeni od 2,70 kn po kilogramu grožđa. O početku otkupa, terminima otkupa pojedinih sorti, upisu kooperanata za otkup, kontakt osobama, i ostalim detaljima vezano uz otkup, kooperanti će biti pravovremeno obaviješteni, rečeno je na sastanku.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Lula da Silva pred povijesnim povratkom u Brazilu

Bivši vođa sindikata radnika, bivši predsjednik, bivši zatvorenik: na današnjim parlamentarnim izborima u Brazilu bi se lako moglo desiti da Lula da Silva pobijedi već u prvom krugu. A onda?...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok