Provedena još jedna akcija prikupljanja glomaznog otpada

glootpadKomunalno gradsko poduzeće Kom-Ilok d.o.o. proteklog tjedna organiziralo je jesensku akciju odvoza glomaznog otpada. Kako bi se izbjeglo ilegalno gomilanje otpada Kom-Ilok d.o.o. dva puta godišnje, u proljeće te u jesen, organizira akciju prikupljanja i odvoza glomaznog otpada iz domaćinstava. Akcija je trajala tri dana i za to vrijeme u Šarengradu i Mohovu prikupljeno je oko 2.000 kg otpada, u Bapskoj oko 1.500 kg, a u Iloku oko 7.000 kg glomaznog otpada. Sav prikupljeni krupni otpad zbrinut je na deponiji „Božino brdo“.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok