U Iloku u studenom evidentirano 597 nezaposlenih osoba

hzz1Potkraj studenog 2014. u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Ispostavi Ilok je evidentirano 597 nezaposlenih osoba, što je za 20,2 % manje nego u studenom 2013., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost smanjena za 1,6 %.

Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije čini 3,2%.

U Ispostavi Ilok u studenom je evidentirano 280 žena, što je za 15,7% manje nego u studenom 2013. Žene čine udio od 46,9% ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok. Novo prijavljene su 43 osobe, od čega je 35 osoba bilo zaposleno. Izravno iz radnog odnosa dolaze 22 osobe, iz neaktivnosti 15 osoba, iz redovitog školovanja 5 osoba te 1 osoba iz nekog drugog oblika rada. U Ispostavi Ilok s evidencije Zavoda zaposleno je 16 osoba, što je jednak broj osoba u odnosu na isti mjesec prošle godine i 5 osoba manje u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok tijekom studenog poslodavci su prijavili 5 potreba za radnikom što je 1 slobodno radno mjesto manje nego u studenom 2013. te 1 slobodno radno mjesto manje nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok