Prvi put organiziran doček Nove godine na otvorenom

ngNovu godinu iločani su dočekali na otvorenom u središtu grada u starogradskoj jezgri na prostoru tržnice. Naime, ovo je prvi put da su Grad Ilok i TZ grada Iloka organizirali zajednički doček Nove godine za sve građane Iloka i njihove goste. Silver Bend iz Osijeka uveo je iločane u Novu 2015. godinu, a zabava koja se na tržnici održala na debelom minusu privukla je dosta građana, obzirom na hladnoću (-18). Ponuda kuhanog vina po pristupačnim cijenama građane je dobro pripremila za uzbuđenja koja su službeno trajala do oko 1 sat iza ponoći. Ulaz u Novu godinu simbolično se svake godine obilježi i valcerom, te je tako bilo i u Iloku, a nakon plesa sve je pristune pozdravio zamjenik gradonačelnika Željko Prskalo te poželio sve najbolje u Novoj 2015. godini. Osim besplatnog dočeka, program za Novu godinu održali su i brojni iločki ugostiteljski objekti, uz bogatu ponudu hrane, pića i neizostavne žive glazbe.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Grčka širi svoje teritorijalne vode

Grčki parlament želi proširiti teritorijalne vode u Jonskom moru sa šest na 12 morskih milja. Tome je prethodio privremeni dogovor o morskoj granici s Albanijom.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok