U prosincu u Iloku evidentirano 612 nezaposlenih osoba

hzz1Prema evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Ispostavi Ilok u prosincu 2014. godine evidentirano je 612 nezaposlenih osoba, što je za 18,7 % manje nego u prosincu 2013., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost povećana za 2,5 %. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije iznosi 3,2%. U Ispostavi Ilok u prosincu je evidentirano 280 žena, što je 12,8% manje nego u prosincu 2013. Žene čine udio od 45,8% ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok. Na Zavod je novo prijavljeno 49 osoba, od čega je 39 osoba bilo zaposleno. Izravno iz radnog odnosa dolazi 27 osoba, iz neaktivnosti 19 osoba te 3 osobe iz redovitog školovanja. U ovoj ispostavi s evidencije Zavoda zaposleno je 14 osoba, što je 15 osoba manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 2 osobe manje u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok tijekom prosinca poslodavci su prijavili 4 potrebe za radnikom.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Armin Laschet: Europe first?!

Novi predsjednik njemačkog CDU-a Armin Laschet uvjereni je Europljanin. U opisu njegovog posla je i vanjska politika. Ali on nije najvažniji čovjek u vrhu te stranke kada se radi o...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok