Godišnja Skupština ŠRD Kečiga

skupstinakecigaKrajem prošlog tjedna održana je redovita godišnja izvještajna Skupština ŠRD Kečiga Šarengrad, Bapska, Mohovo. Od ukupno 63 člana, Skupštini je bilo nazočno 42 člana, a nakon iscrpnih izvješća predsjednika, tajnika, blagajnika, natjecateljske komisije te Nadzornog odbora o radu i djelovanju udruge u 2014. godini, a potom i rasprave, sva podnesena izviješća su jednoglasno prihvaćena. Tijekom Skupštine utvrđen je plan rada i aktivnosti udruge u 2015. godini, kao i plan održavanja radnih akcija sukladno vremenskim uvjetima i vodostaju Dunava, plan poribljavanja kao i organiziranje tradicionalne ribičke zabave te aktivnosti vezane uz „Dane Šarengrada“ te su izglasane izmjene i dopune Statuta udruge vezano za novi Zakon o udrugama. Na završetku Skupštine tajnik udruge Zdravko Paić zahvalio se svim subjektima koji su pridonijeli u radu i financijskoj pomoći društvu, a svima nazočnima je poželio puno sreće i kapitalne ulove u novoj ribičkoj sezoni.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok