15. sjednica GO SDP-a Ilok

logoSredinom tjedna održana je 15. sjednica GO SDP-a Ilok s jedinom točkom dnevnog reda koja se odnosila na Pokretanje stranačkog postupka protiv Željka Sladetića i Zorana Relića. Kako navodi predsjednik GO SDP-a Ilok Dario Ježik, u vremenu trajanja postupka isti su sami potpisali zahtjeve za izlazak iz stranke te nisu više članovi SDP-a. Unatoč događanjima u posljednjih nekoliko mjeseci koja su proizveli navedeni, Ježik navodi da je Gradska organizacija SDP-a Ilok i dalje stabilna te da nastavlja s radom za dobrobit građana Iloka i okolice. Predsjednik GO SDP-a Ilok pozvao je sve simpatizere stranke da se uključe u istu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Tvrdolinijaš Raisi je novi predsjednik Irana

Odaziv na predsjedničke izbore u Iranu nije bio osobit, jer su kao kandidati ionako ostali samo "podobni": no pobjeda konzervativnog Ebrahima Raisija odnos s Iranom neće učiniti jednostavnijim.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok