U Iloku u siječnju evidentirano 644 nezaposlene osobe

hzz1U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u Ispostavi Ilok u siječnju su evidentirane 644 nezaposlene osobe, što je za 19,5 % manje nego u siječnju 2014., dok je u odnosu na prethodni mjesec nezaposlenost povećana za 5,2 %. Udio Ispostave Ilok u ukupnoj nezaposlenosti Vukovarsko-srijemske županije čini 3,3 %. U Ispostavi Ilok u siječnju je evidentirano 305 žena, što je za 12,1 % manje nego u siječnju 2014., žene čine udio od 47,4 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok. S evidencije Zavoda zaposleno je 11 osoba, što je 6 osoba manje u odnosu na isti mjesec prošle godine i 3 osobe manje u odnosu na prethodni mjesec. Na području Ispostave Ilok tijekom siječnja poslodavci su prijavili 47 potreba za radnikom što je 40 potreba za radnikom više nego u siječnju 2014. i 43 slobodna radna mjesta više nego u prethodnom mjesecu.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zabrana na Twitteru: borba protiv dezinformacija ili cenzura?

Suspenzija Twitter-profila Donalda Trumpa pokrenula je širom svijeta rasprave o slobodi izražavanja mišljenja i reguliranju društvenih mreža. Ti događaji se pozorno prate u Kini i Rusiji.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok