Sjednica Kulturnog vijeća grada Iloka

kvijeceU prostorijama Grada Iloka jučer je održana treća sjednica Kulturnog vijeća Grada Iloka. Sjednici su nazočili članovi Kulturnog vijeća kao i predstavnici kulturnih i obrazovnih ustanova u gradu. Nakon usvajanja zapisnika sa druge sjednice Kulturnog vijeća i usvajanja dnevnog reda prešlo se na rad po točkama dnevnog reda. U prvoj i drugoj točki članovi su upoznati s izmjenama pravilnika o radu Kulturnog vijeća Grada Iloka i gradonačelnikovom odlukom o imenovanju članova Kulturnog vijeća. U trećoj točki bilo je riječi o izradi programa kulturnih događanja na razini grada. Predsjednik Kulturnog vijeća Ivan Barbarić zamolio je predstavnike ustanova da surađuju s Jasnom Ripić koja je od gradonačelnika Zvonimira Draguna zadužena za izradu plana kulturnih događanja. Predstavnici su zamoljeni da joj pošalju planove rada koji će se uklopiti u jedinstveni gradski Plan, a o kojem će biti govora na jednoj od sljedećih sjednica Kulturnog vijeća. Pod točkom različito nakon rasprave donesen je zaključak da se gradsku službu zamoli da udrugama pošalje plan financiranja za tekuću godinu te da im se dostave obrasci kojima bi mogli prijaviti svoje potrebe i da se gradonačelnika Draguna zamoli da organizira susret s predstavnicima kulturnih udruga na kojima bi bilo riječi o načinima financiranja i raspodjeli financijskih sredstava za ustanove u kulturi.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok