Usrksna čestitka gradonačelnika Zvonimira Draguna

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa gradonačelnik grada Iloka Zvonimir Dragun uputio je čestitku:

gradonacelnikdragunDrage sugrađanke i sugrađani, dragi Iločani u Iloku i izvan njega.

Povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa, u svoje ime i u ime svojih suradnika, kao i svih zaposlenika Grada Iloka, želim svima koji slave ovaj najveći kršćanski blagdan, svako dobro, mir, sreću u osobnom, obiteljskom i poslovnom životu te puno zdravlja i ljubavi. Provedite ovaj blagdan u okruženju svojih najmilijih. Neka i naš Grad osjeti plodove takve vaše proslave, i neka i on na neki način uskrsne i probudi se iz svoje usnulosti. Molim Vas za suradnju, kako bi se i naš grad preobrazio i iskoristio sve svoje bogomdane potencijale, od kojih ste najveći Vi, dragi moji sugrađani, kako oni koji ste u Iloku, tako i oni koji su izvan njega, ali su srcem i mislima uvijek s nama.

Još jednom Vam svima želim sretan i blagoslovljen Uskrs !

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok