Još jedan uspjeh Andreja Činčuraka ovoga puta u Novom Sadu

andrejc1Na Međunarodnom festivalu mladih akordeonista održanom proteklog vikenda u Novom Sadu u Vojvodini pod nazivom „Zvjezdane staze“ sudjelovao je mladi Iločanin Andrej Činčurak (12 godina) koji je na ovom natjecanju osvojio prvu nagradu u kategoriji II a klavirske harmonike. Natjecanja su se odvijala u 9 kategorija, a Andrej se natjecao u kategoriji klavirske harmonike među natjecateljima rođenim 2002. i mlađi. Inače, Andrej će danas nastupiti na smotri harmonikaša u Slatini nakon čega ga očekuje državno natjecanje u Daruvaru 26. svibnja ove godine.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok