Projekt "Dani poduzetništva u vrtiću" odabran za državnu smotru

dvNakon predstavljanja u Osijeku na Regionalnoj smotri, od 25 projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo, projekt "Dani poduzetništva u vrtiću" Dječjeg vrtića "Crvenkapica" Ilok s odgojiteljicom mentoricom Blaženkom Crvenković i odgojiteljicom Vesnom Ristić odabran je za državnu smotru. Suci procjenitelji, predavači na fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, vrednovali su što se postiglo, postavljeni i ostvareni cilj, kolika je inicijativnost i uključenost djeteta, roditelja, lokalne zajednice, što je pritom dobit za dijete. Predstavljanjem na Državnoj smotri, koja se održala u Zagrebu 19. svibnja 2015. godine, uz još 22 predstavljena projekta, iločki vrtić se pozicionirao uz sam vrh kvalitetnog provođenja odgojno obrazovnog rada, a odgojiteljice Blaženka Crvenković i Vesna Ristić pohvaljene su za vrsno metodološko vođenje i predstavljanje projekta iz područja promicanja dječjih prava.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

TikTok na udaru kritika zbog "igre gušenja"

Javno tužiteljstvo u Italiji pokrenulo je istragu o smrti djevojčice koja je sudjelovala u "igri gušenja" na TikToku. Glavni optuženi: TikTok. Smrt Antonelle izazvala je bijes širom Italije.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok