Jak vjetar rušio stabla i dizao crijep s krovova

nevrijeme1Na području grada Iloka jučer u večernjim satima zapuhao je jak vjetar koji je na više lokacija rušio stabla na prometnice. Zbog jakog vjetra vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Ilok su do 22:00 sata imali šest tehničkih intervencija: četiri intervencije u ulici Dr. Franje Tuđmana u Iloku, jednu u Grobljanskoj ulici u Iloku i jednu intervenciju na cesti D-2 na ulasku u Šarengrad iz smjera Iloka. Osim što je srušio nekoliko stabala, jak vjetar jučer je dizao i crijep s krovova a na području cijele Vukovarsko-srijemske županije izazvao je puno problema u opskrbi potrošača električnom energijom.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok