Izložba "Dunav, rijeka fantazije"

dunavrijekaU Kuriji Brnjaković u Muzeju grada Iloka večeras će se s početkom u 19:00 sati održati otvorenje Međunarodne izložbe dječjih radova, koji su sudjelovali na 15. Međunarodnom nagradnom natječaju "Dunav, rijeka fantazije". Autori koncepta natječaja i izložbe su Iločani Ankica i Ante Karačić. Organizatori izložbe su Grad Ilok, Muzej grada Iloka i Iserlohn-Njemačka. Na izložbi će se moći vidjeti radovi djece iz Hrvatske, Australije, Čilea, Argentine, Italije, Nizozemske, Engleske, Njemačke te ostalih zemalja svijeta…., a među ostalima i 29 radova djece iz Iloka, svi radovi su na temu "Dunav, rijeka fantazije". Izložba ostaje otvorena do kraja srpnja, a može se pogledati od 8:00 do 15:00 sati.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Zabrana na Twitteru: borba protiv dezinformacija ili cenzura?

Suspenzija Twitter-profila Donalda Trumpa pokrenula je širom svijeta rasprave o slobodi izražavanja mišljenja i reguliranju društvenih mreža. Ti događaji se pozorno prate u Kini i Rusiji.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok