Protekli vikend održano 36. Iločko ljeto

ilockoleto2U Slovačkom domu u Iloku proteklog vikenda održano je  36. po redu „Iločko ljeto“. Kulturno-folklornu manifestaciju „Iločko ljeto“ ove godine u sklopu 48. Iločke berbe grožđa organizirala je Matica Slovačka Ilok i Slovačko kulturno prosvjetno društvo „Ljudevit Štur“. Dvodnevni program manifestacije započeo je u subotu cjelovečernjim dječjim folklornim programom „ HRAJME SA DETI“, dok je u nedjelju nastupalo SKPD „Ljudevit Štur“,HKD „Ljuba“ iz Ljube, SKD „Prosvjeta“ iz Darde, Češka beseda končanica i KPD „Jednota“ iz Gložana.

ilockoleto1Značenje ove manifestacije se može predstaviti u brojkama kao bogata zbirka slovačkih narodnih pjesama, plesova, kao i dugačak popis sudionika, glazbenika te gostiju. Broj posjetitelja ove manifestacije se iz godine u godinu povećava, a zaslugom vrijednih organizatora održava se očuvanje tradicije, običaja i kulturne baštine slovaka u našem gradu. Pokrovitelj programa bio je Savjet za nacionalne manjine Republike Hrvatske.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

TikTok na udaru kritika zbog "igre gušenja"

Javno tužiteljstvo u Italiji pokrenulo je istragu o smrti djevojčice koja je sudjelovala u "igri gušenja" na TikToku. Glavni optuženi: TikTok. Smrt Antonelle izazvala je bijes širom Italije.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok