Tijekom vikenda kod Opatovca podignuto šatorsko naselje za izbjeglice

Tijekom proteklog vikenda kod Opatovca je podignuto privremeno šatorsko naselje koje može primiti oko 5.000 ljudi.

opatovacsatoriU naselju je podignuto 200 vojnih šatora, a svaki je kapaciteta za 26 osoba. U svakom šatoru su vojnički ležajevi i pokrivači, a spremna je i hrana za ljude koji bi u tom naselju mogli boraviti. Osim toga na samom ulazu u šatorsko naselje je zgrada u kojoj će se vršiti registracija izbjeglica. Katarina Zorić, glasnogovornica Crvenog križa rekla je kako je šatorsko naselje podignuto uz velike napore, no da sadrži zaista sve potrebne uvjete za nekoliko dana boravka. U ovaj kamp dolaze svi migranti iz Tovarnika nakon što prijeđu granicu između Hrvatske i Srbije. Predviđeno je da na ovom mjestu ostanu najviše dva dana, nakon toga ih se odvozi u Mađarsku. Od policije doznajemo da su migranti cijelu noć stizali u kamp i tamo ih se nalazi trenutno nekoliko tisuća. Kamp u Opatovcu podigla je Hrvatska vojska.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

EU: 300 milijardi eura protiv kineskog Puta svile

Jasno je na što cilja opsežni program investicija koji je predstavljen u Bruxellesu. Bit će novca za infrastrukturu širom svijeta, pa i za one zemlje koje već surađuju s Kinezima.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok