Migranti i izbjeglice noćas iz Srbije u Hrvatsku ušle preko Bapske

U Opatovcu je noćas došlo do nekontroliranog dolaska izbjeglica iz Srbije, nakon što su ‘probili’ granicu kod Bapske. Jučer je u kampu u Opatovcu registrirano 2.237 osoba, no oko 3 sata u noći oko 2.000 ljudi prešlo je granicu sa Srbijom bez pratnje. Hodali su neosvijetljenom cestom iz smjera Bapske i Šarengrada.

izbjeglice2209Migranti i izbjeglice koje su iz Srbije u Hrvatsku ušle preko Bapske nitko nije očekivao jer je ovo područje brdovito, pa nemaju pregled kretanja kao kada u Hrvatsku ulaze preko Tovarnika koji je u ravnici. Iločki gradonačelnik Zvonimir Dragun potvrdio je kako su do sada, upravo zbog loše konfiguracije terena, migranti izbjegavali ulaziti u Hrvatsku preko iločkog područja. Do sada je naime u Hrvatsku preko iločkog područja ušlo tek 46 izbjeglica, ali su se očito trendovi promijenili, kaže. Policija uvodi red - odvajaju se izbjeglice iz Sirije i one iz drugih zemalja. U skupini koja je noćas stigla do Opatovca većinom su muškarci.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Komentar: Angela Merkel odlazi, ali njezin politički stil ostaje

Kad savezna kancelarka nepovratno napušta političku pozornicu mnogi u inozemstvu se pitaju, hoće li Njemačka ostati predvidiva. Takve brige nisu utemeljene, smatra Rosalia Romaniec.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok