Otvoreni granični prijelazi Principovac i Principovac 2

Nakon što je proteklog tjedna za sav promet otvoren granični prijelaz Ilok – Bačka Palanka, jučer u 16 sati otvoreni su i granični prijelazi Principovac i Principovac 2.

gpilok1Tijekom jučerašnjeg dana u Republiku Hrvatsku je preko graničnih prijelaza Bapska i Tovarnik ušlo 6 338 migranata koji su se tijekom dana prevozili do mađarske granice autobusima i vlakovima. Od ponoći do 9 sati u Hrvatsku je ušlo 2 849 migranata, oko 9 sati jutros se u prihvatnom centru u Opatovcu nalazilo 2 200 osoba. I dalje se očekuje priljev migranata s područja Srbije, a od početka migracijske krize na područje Hrvatske ušlo je 120 958 migranata.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok