Humanitarna akcija u dječjem vrtiću "Crvenkapica"

djecazadjecuNakon predstavljanja Programa „Škole za Afriku“, roditeljima i široj zajednici, održana je i prva akcija prikupljanja sredstava u dječjem vrtiću "Crvenkapica". U vrtiću je srednja odgojno-obrazovna skupina, sa odgojiteljicama Blaženkom Crvenković i Vesnom Ristić održala Humanitarnu priredbu na kojoj su gostovala i djeca starije skupine „Olovčice„ sa odgojiteljicama Blankom Pucovski i Željkom Božinović. Priredba je održana za roditelje u veselom ozračju, a prikupljeno je 742.00 kn za djecu Afrike.   Pripremajući priredbu djeca su izradila pozivnice i ulaznice koji su roditeljima ostale kao podsjetnik na ovaj lijepi događaj.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok