U akcijama dobrovoljnog darivanja krvi prikupljeno 320 doza u ovoj godini

Gradsko društvo Crvenog križa Ilok i Zavod za transfuzijsku medicinu, KBC Osijek, proveli su dvije vezane akcije dobrovoljnog darivanja krvi u Iloku, ujedno i posljednje u ovoj godini.

darivanje krvi2711Akcijama je ukupno pristupilo 85 osoba, od kojih je iz zdravstvenih razloga odbijeno 10 osoba, a krv je dalo ukupno 75 osoba, od kojih 65 muškaraca i 10 žena. Prvi put krv su darivale 4 muške i 2 ženske osobe.

U ovoj godini Gradsko društvo Crvenog križa Ilok ukupno je prganiziralo osam akcija dobrovoljnog darivanja krvi u kojima je ukupno prikupljeno 320 doza krvi. Prvi put u ovoj godini krv je darivalo 17 osoba, od kojih 7 muških i 10 ženskih osoba.

Ravnatelj GDCK Ilok Ivica Prskalo zahvalio se svim darivateljima krvi i osobama koje su pomogle u organizaciji ovih humanih akcija.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok