Predblagdanska izložba radova i druženje u Udruzi žena Bapčanke

udrugazenabapska1412U povodu nadolazećih blagdana Udruga žena Bapčanke organizirala je jučer u prostorijama Udruge, u zgradi Mjesnog odbora Bapska izložbu svojih radova i prigodno druženje. Izložba je bila izložbeno-prodajnog karaktera na kojoj su posjetitelji imali prigodu uživati u ponudi prigodnih božićnih poklona, ukrasa, rukotvorina, suvenira, nakita i drugih artikala. Na izložbi kako su napomenule gospođe iz Udruge moglo se za svakog pronaći po nešto a sve one koji su obišli izložbu Bapčanke su počastile slasnim kolačima, kavom, čajem i kuhanim vinom. S obzirom da je mjesec prosinac mjesec darivanja, Udruga žena Bapčanke sve je posjetitelje izložbe darovala sa zidnim kalendarom Udruge.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Carina za CO2 na granicama EU-a: revolucija ili protekcionizam?

Europska unija žuri s uvođenjem mjera za zaštitu klime i uvodi carinu za ugljični dioksid na uvezenu robu. Je li to početak održivije svjetske trgovine ili čisti protekcionizam?

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok