Povodom Dana žena izložba unikatnih radova Udruge žena "Bapčanke"

udrugazbUdruga žena „Bapčanke“ u povodu Dana žena organizirala je u nedjelju u Bapskoj druženje i prigodnu izložbu vlastitih unikatnih radova udruge. Za sve posjetitelje bila je organizirana topla dobrodošlica uz kavu, čaj, kuhano vino i domaće kolače a svaka posjetiteljica izložbe dobila je na poklon i cvijet kojeg su izradile vješte ruke članica te udruge. Izložba je bila prodajno izložbenog karaktera na kojoj su se mogle kupiti razne ukrasne sitnice, predmeti kao i ukrasi za nadolazeći blagdan Uskrsa poput šarenih pisanica i dr. Potporu Udrugi žena Bapčanke dali su i muški članovi KUD-a „Sloga“ koji su ispred zgrade MO Bapska za tu prigodu pekli roštilj kobasice.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Što znamo o omikronu?

Gdje se već pojavio omikron, što čini varijantu toliko opasnom, kako je mogla nastati i kako se može spriječiti širenje - evo nekoliko odgovora.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok