Održana 5. sjednica Kulturnog vijeća Grada Iloka

ilok-zrakPod predsjedanjem predsjednika Ivana Barbarića, održana je 5. sjednica Kulturnog vijeća Grada Iloka, kojoj je nazočio i gradonačelnik Zvonimir Dragun. Na sjednici se razmatrala potreba za izmjenom članova Kulturnog vijeća kao i organizacija predstojeće Iločke berbe grožđa. Donesena su dva zaključka, da će nakon dopisa gradonačelniku od strane članova i zamjenskih članova Kulturnog vijeća, biti izmijenjeno članstvo u Kulturnom vijeću Grada Iloka, a nakon toga, svi članovi Vijeća poslat će početkom lipnja mjeseca svoje prijedloge za događanja na ovogodišnjoj Iločkoj berbi grožđa direktoru TZ Grada Iloka Ivici Miličeviću, koji će složiti cjelinu događanja, o kojoj će se nakon toga raspraviti na idućoj sjednici Vijeća. Također je zaključeno da bi trebalo donijeti jedan kalendar događanja kroz godinu kako se manifestacije i razni događaji u budućnosti ne bi preklapali.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

NATO: Rusija ne smije pobijediti

Američki državni tajnik Antony Blinken nagovijestio je planove za bolju obranu ukrajinske infrastrukture. NATO se prvi put bavi Kinom, razgovaralo se i o situaciji u Bosni i Hercegovini.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok