Održana radionica za mlade "Moji talenti = moj kapital"

radionica1-2016U Kuriji Brnjaković protekli vikend održana je radionica za mlade pod nazivom ´Moji talenti = moj kapital´. Radionica je nastala iz suradnje Grada Iloka i udruge ´Put do uspjeha´ iz Zagreba, koje je povezao isti cilj: dati mladima priliku da bolje upoznaju sebe, svoje osobine, vještine, talente, vrijednosti i interese, da steknu samopouzdanje i primjenjuju svoje talente kako bi obogatili sebe i društvo, da nauče koristiti elemente suradnje i zajedništva, te da se zabave i provedu vikend na jedan drugačiji način. Na radionicama je sudjelovalo ukupno 16 mladih, koji su kroz interaktivan rad i učenje kroz igru radili na sebi, dijelili svoja iskustva i mišljenja, te generirali što je to što oni žele u Gradu Iloku. 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Sarajevski protesti: „Schmidt go away, OHR stay“

U Sarajevu su održani protesti zbog mogućnosti da visoki predstavnik u BiH nametne nove izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona, iako je Ustavni sud potvrdio da su njegove odluke od...

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok