U listopadu u Iloku evidentirana 481 nezaposlena osoba

hzz1Potkraj listopada 2009. na području Vukovarsko-srijemske županije evidentirano je 17.199 nezaposlenih osoba, što je za 618 osoba više nego u prethodnome mjesecu i 1.650 osoba više nego u listopadu 2008 godine. Dakle, u listopadu 2009 godine nezaposlenost je povećana u usporedbi s prethodnim mjesecom za 3,7 %, dok je za 10,6 % povećana u usporedbi s istim mjesecom 2008 godine. U Ispostavi Ilok u listopadu je evidentirana 481 nezaposlena osoba, što čini udio u nezaposlenosti na području županije od 3 %. U odnosu na listopad 2008. nezaposlenost u iločkoj Ispostavi je povećana za 12,6 %, dok je u odnosu na prethodni mjesec broj nezaposlenih povećan za 0,4 %. U prošlom mjesecu  u Iloku je evidentirano 248 žena, što je za 3,3 % više nego u listopadu 2008. Žene čine udio od 51,6 % ukupno nezaposlenih na području Ispostave Ilok. U ovoj Ispostavi novo prijavljeno je 48 osoba, od toga je 41 osoba bila zaposlena. Izravno iz radnog odnosa dolazi 37 osoba, 8 osoba iz neaktivnosti te 3 osobe direktno iz redovnog školovanja. Također, na području Ispostave Ilok poslodavci su u listopadu prijavili 4 potrebe za radnikom, odnosno 14 slobodnih radnih mjesta manje nego u listopadu 2008., dok je u odnosu na prethodni mjesec broj slobodnih radnih mjesta smanjen za 98. U Iloku su sa evidencije Zavoda zaposlene 22 osobe, što je za 6 osoba više u odnosu na isti mjesec prošle godine te 3 osobe više nego u prethodnom mjesecu. Tijekom proteklog mjeseca od ukupnoga broja nezaposlenih u iločkoj Ispostavi novčanu naknadu koristilo je 111 osoba.

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok