Đakonsko ređenje bapčanina Branimira Mađarca

svecenikZa vrijeme svečanog euharistijskog slavlja koje se održalo na svetkovinu Krista Kralja, u nedjelju, 22. studenoga u đakovačkoj prvostolnici sv. Petra, nadbiskup đakovačko-osječki, mons. Marin Srakić, podijelio je sveti red đakonata osmorici bogoslova. U Đakovu je u nedjelju za đakona zaređen i Branimir Mađarac iz Bapske, a povodom đakonskog ređenja  mladog bapčanina Svetoj Misi i obredu ređenja u đakovačkoj prvostolnici prisustvovao je i velik broj vjernika iz Bapske.

H.O.

 

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok