Jubilarni 10. Svetokatarinski turnir u stolnom tenisu

turnir_tenis1U organizaciji Matice Slovačke Ilok i Stolnoteniskog kluba Ilok u Slovačkom domu u Iloku 25. studenog je započeo jubilarni 10. Svetokatarinski turnir u stolnom tenisu, kojim se završava ovogodišnja serija turnira koje su organizirali članovi STK Ilok. Za naslov najboljeg će se do 4.prosinca boriti ukupno 25 natjecatelja podijeljenih u 4 skupine, a za najbolje su predviđena priznanja i nagrade koje su osigurali pokrovitelji turnira. Organizatori su ujedno pozvali sve ljubitelje sporta i stolnog tenisa da nazoče susretima koji se svakodnevno u večernjim satima odigravaju u sali Slovačkog doma u Iloku.

S.B

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok