Zajednica žena HDZ-a "Katarina Zrinski" posjetila Dom za stare i nemoćne osobe

dom_hdzPovodom nadolazećih Božićnih blagdana članice zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Vukovarsko-srijemske županije su posjetile i darivale ustanove za brigu o djeci i starim i nemoćnim osobama na području županije. Jučer su posjetile Dom za psihički bolesne odrasle osobe, dok su danas posjetile Dom za stare i nemoćne osobe, Dom Mala Terezija i dječji Dom sv.Ana u Vinkovcima, vukovarski Dom za stare i nemoćne i odjel pedijatrije Opće bolnice Vukovar. Predsjednica županijske zajednice Renata Banožić i članica odbora Dubravka Tomšik, danas su posjetile Dom za stare i nemoćne u Iloku, gdje su korisnike doma darivale poklon košarom sa slasticama i adventskim vijencem koji su izradile članice zajednice „Katarina Zrinski“. Ujedno su kroz razgovor i druženje s korisnicima Doma najavile buduću suradnju te im poželjele ugodne dane u predstojećim danima Adventa i Božićnih blagdana.

S.B.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok