Emisija "Lijepom našom" u Iloku od 20. - 22. prosinca

grad_lijepomKrajem prošlog tjedna Grad Ilok posjetila je ekipa HRT-a zadužena za snimanje zabavno-glazbene emisije "Lijepom našom", na čelu s voditeljem Brankom Uvodićem. U uredu gradonačelnika dočekali su ih zamjenik gradonačelnika Darko Prskalo i predsjednik Gradskog Vijeća Vlado Rotim. Razgovaralo se o detaljima vezanim uz snimanje popularne emisije, koja će se održati od 20. - 22. 12. 2009.g. u športskoj dvorani Srednje škole. Dogovoreni su izvođači koji će nastupiti u emisiji a među mnogim poznatim imenima u program je na prijedlog zamjenika gradonačelnika Darka Prskala uvršten i mladi iločki tamburaški sastav "Iločke bekrije". Nastupat će i KUD-ovi iz Iloka i Bapske. Domaćini su goste poveli u obilazak športske dvorane gdje se ekipa za snimanje emisije htjela upoznati s tehničkim uvjetima koje pruža dvorana. Izrazili su zadovoljstvo i zaključili da dvorana ispunjava sve kriterije za realizaciju ovog televizijskog projekta.  

H.O.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok