Za izgradnju dječjeg vrtića 5,2 milijuna kuna

Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić posjetio je danas Vukovarsko-srijemsku županiju. U susretu sa županom Božom Galićem te predstavnicima županije razgovarao je o budućim projektima i razvoju Vukovarsko-srijemske županije. Teme sastanka bile su realizacija i provedba projekata za 2009. godinu program EIB, PSGO, projekti JLS, plan i program za 2010.god., program CEB VII, stambeno zbrinjavanje na PPDS-u. Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Božidar Pankretić s gradonačelnikom Iloka Miroslavom Janićem te načelnicima općina Nijemci, Tovarnik i Vrbanja potpisao je Ugovore o izgradnji dječjih vrtića iz programa EIB 2 u visini od 20.174 460.00 kn, od kojih je Grad Ilok dobio 5,2 milijuna kuna koje će utrošiti na projektiranje i izgradnju vrtića.

D.R.

Internet radio

Radio Ilok Live

Top liste

Top lista Radio Iloka

Gradske sjednice

Vrijeme

giweather joomla module

FACEBOOK

SPONZORI

Vijesti

Priče o nagađanjima Slovenije o "mirnom razlazu" BiH

Veleposlanica Slovenije Zorica Bukinac pozvana je u Ministarstvo vanjskih poslova BiH kako bi objasnila glasine o navodnim "novim geostrateškim planovima za Balkan". Vodstvo Slovenije kaže da je riječ o nesporazumu.

Stanje na cestama

Radio Ilok SMS servis

Upute za slanje sms poruka na broj 666555 - cijena poruke je 3,66 kn s PDV-om.

Poruke šaljete na sljedeći način: Na samom početku poruke trebate upisati riječ Ilok (razmak), zatim tekst vaše poruke, pozdrav, čestitka uz glazbenu želju, koju šaljete na broj 666555.

Marketing Radio Iloka

Radio Ilok je koncesijski lokalni radio, no svojim signalom pokrivamo šire gradsko područje prvenstveno mjesta koja gravitiraju gradu Iloku, te područje susjedne nam države: Bačka Palanka, Novi Sad, Šid... Veliki broj slušatelja sluša nas uživo i diljem Slavonije, odnosno, Hrvatske, Europe i Svijeta, putem live streaminga.

Samom odlukom o korištenju marketinških usluga Radio Iloka učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Opširnije

© 2020 Radio Ilok